16 днів проти насильства

2019-11-27

27 листопада учні та педагоги школи долучилися до Міжнародної акції “16 днів проти насильства” Дати проведення акції є символічними. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

У школі було проведено просвітницький лекторій про історію виникнення акції, про знаменні події, які припадають на її проведення, переглянули відеоролики Міністерства соціальної політики «Розірви коло», «Проти насильства», «Проти міфів». У новому відеоролику „Розірви коло” демонструється, як із покоління в покоління герої передають один одному сувій, що символізує усталені виправдання насильства у формі українських прислів’їв та приказок. Такий зв’язок крізь час поколінь підкреслює вкоріненість проблеми.
Інформаційна кампанія „Розірви коло” закликає усе суспільство до активних дій і нульової толерантності до насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах. Правда завжди одна: якщо він любить, то ніколи не вдарить; зробити боляче - це не прояв симпатії; твоя "хата не скраю" - ти можеш допомогти.
Учні 4 класу з класним керівником Сойко О.Ф. організували флешмоб «Помаранчеві парасольки» , з учнями 7 класу практичним психологом Сидорчук З.В.. було проведено урок толерантності «Не будь байдужим!»

/Files/photogallery/838/DSCN1491.JPG/Files/photogallery/838/DSCN1495.JPG/Files/photogallery/838/DSCN1499.JPG/Files/photogallery/838/DSCN1504.JPG/Files/photogallery/838/DSCN1507.JPG/Files/photogallery/838/DSCN1511.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi